Outsourcing procesów biznesowych - śniadanie prasowe ArchiDoc

27 listopada 2007 r. ArchiDoc zorganizował spotkanie dla dziennikarzy, którego tematem przewodnim było hasło: „Business Process Outsourcing – coś więcej niż outsourcing IT”.

ArchiDoc unowocześnia swoje Contact Office

Firma ArchiDoc wprowadziła do swojego Contact Office technologię VoIP. Pozwoli to na łatwą rozbudowę modułów call center o kolejne stanowiska w przypadku napływu większej ilości dokumentacji klienckiej lub też przystąpienia do realizacji nowych projektów.

Nowe centrum operacyjne ArchiDoc

ArchiDoc, największa polska firma świadcząca usługi kompleksowego zarządzania dokumentami, uruchomiła nowe centrum operacyjne, które zlokalizowano w Warszawie. Będzie ono realizowało projekty z zakresu zarządzania dokumentami dla klientów firmy z sektora finansowo-ubezpieczeniowego.

ArchiDoc przetworzy na postać elektroniczną dokumenty kopalń węgla kamiennego

Firma ArchiDoc w konsorcjum z Centralnym Ośrodkiem Informatyki Górnictwa (COIG) wygrała przetarg na digitalizację dokumentacji archiwalnej po zlikwidowanych kopalniach węgla kamiennego. Dzięki usłudze pracownicy Spółki Restrukturyzacji Kopalń (SRK S.A.) uzyskają dostęp w trybie online do elektronicznych wersji zeskanowanych dokumentów personalnych.

ArchiDoc na Europejskim Kongresie Bankowym

Firma ArchiDoc wzięła udział w Europejskim Kongresie Bankowym zorganizowanym przez miesięcznik Forbes i tygodnik Newsweek.

ArchiDoc digitalizuje dokumenty Banku Handlowego

Firma ArchiDoc wygrała przetarg Citibank Handlowy na przetwarzanie dokumentacji klienckiej Banku na postać elektroniczną. Kontrakt został podpisany na okres trzech lat.

Rozwiązania do zarządzania dokumentami ArchiDoc usprawniają obsługę zamówień ADSL

Nasza firma wprowadziła do swojej oferty obsługę dokumentów związanych z zamówieniami usług ADSL (Assymetric Digital Subscriber Line).

ArchiDoc archiwizuje dokumenty PZU Asset Management

ArchiDoc zawarła kontrakt z PZU Asset Management SA (PZU AM) na przejęcie, zarządzanie i udostępnianie całości dokumentacji archiwalnej należącej do domu maklerskiego.

Jeszcze bezpieczniejsze centrum operacyjne ArchiDoc

ArchiDoc rozbudowała system zabezpieczeń Centrum Operacyjnego Południe w Katowicach, które realizuje dla Telekomunikacji Polskiej S.A. projekty obsługi zamówień masowego dostępu do abonamentów (Wholesale Line Rental, WLR).

ArchiDoc zwiększa zatrudnienie

ArchiDoc w związku z dynamicznym rozwojem prowadzi intensywne działania rekrutacyjne. Od początku 2007 roku zatrudnionych zostało już 175 nowych pracowników. Firma uruchomiła ponadto program staży absolwenckich we Włocławku, a jednocześnie kontynuuje program praktyk letnich w swojej głównej siedzibie w Katowicach.

Śniadanie prasowe ArchiDoc

Podczas spotkania, zorganizowanego dla dziennikarzy w Hotelu InterContinental w Warszawie, ArchiDoc zaprezentował nowoczesną technologię przetwarzania dokumentów finansowych. Firma, jako jedna z pierwszych w Polsce zastosowała technologię OCR do odczytu danych z dokumentów księgowych i jako pierwsza zaproponowała swoim klientom realizację tej usługi w modelu outsourcingowym.

ArchiDoc laureatem IX edycji Konkursu Śląskiej Nagrody Jakości

Firma ArchiDoc została laureatem IX edycji Konkursu Śląskiej Nagrody Jakości w kategorii duże przedsiębiorstwa usługowe. Uroczyste ogłoszenie wyników konkursu odbyło się 11 maja 2007 w Teatrze Śląskim im. Stanisława Wyspiańskiego w Katowicach, podczas gali, w której udział wzięli liczni reprezentanci śląskiego biznesu oraz politycy.

Przedstawienie teatralne dla naszych klientów

10 maja 2007 roku spotkaliśmy się z naszymi Klientami i Partnerami w Teatrze Polonia w Warszawie, aby świętować kolejny udany rok w działalności firmy ArchiDoc.

ArchiDoc na XVIII Walnym Zgromadzeniu Związku Banków Polskich

W dniach 25 - 26 kwietnia 2007 r. nasza firma zaprezentowała się na Walnym Zgromadzeniu Związku Banków Polskich.