Nowa kampania reklamowa ArchiDoc

Warszawa, 14 marca 2007 – ArchiDoc, startuje z nową odsłoną kampanii reklamowej. Działania reklamowe, prowadzone pod hasłem DOCUMENTNY OUTSOURCING, będą promowały nowe usługi oferowane przez spółkę. Grupą docelową kampanii są duże przedsiębiorstwa z sektorów: bankowego, ubezpieczeniowego, telekomunikacyjnego oraz przemysłowego.

Kolejne usługi ArchiDoc dla Tele2

Obsługa korespondencji faksowej i archiwizacja dokumentów dla Tele 2 Polska.

Tele2 rozszerza kontrakt z ArchiDoc

Warszawa, 22 lutego 2007 – Tele2 Polska, wiodący alternatywny operator telekomunikacyjny zlecił ArchiDoc, największej polskiej firmie świadczącej usługi kompleksowego zarządzania dokumentami, usługę rejestracji i weryfikacji umów oraz zleceń WLR (Wholesale Line Rental).

Zrealizowanie umowy w zakresie skanowania dokumentacji UM Zabrze

W 14 dni ArchiDoc zeskanował specjalistyczną dokumentację Wydziału Geodezji UM Zabrze.

Nowa polityka bezpieczeństwa ArchiDoc

Warszawa, 24 stycznia 2007 – ArchiDoc wprowadził nowe zasady bezpieczeństwa informacji wewnątrz swojej organizacji. Celem przedsięwzięcia było zwiększenie ochrony danych osobowych zawartych w dokumentacji przetwarzanej przez ArchiDoc oraz dopasowanie standardów bezpieczeństwa do wysokich wymagań w tym zakresie, stawianych m.in. przez banki i instytucje finansowe.

ArchiDoc inwestuje w infrastrukturę informatyczną

ArchiDoc, zainwestował w swoją infrastrukturę informatyczną, dokonując zakupu nowych urządzeń na potrzeby projektów realizowanych dla obecnych klientów.

3-krotny wzrost udostępnień dokumentacji kadrowej i płacowej

W ostatnim kwartale odnotowaliśmy trzykrotny wzrost udostępnień dokumentacji kadrowej i płacowej upadłych bądź zlikwidowanych przedsiębiorstw ze Śląska.

Śniadanie prasowe ArchiDoc

30 listopada 2006 – ArchiDoc udostępnił wyniki pierwszych badań w Polsce dotyczących rynku usług zarządzania dokumentami. Wynika z nich, że popyt na usługi związany z zarządzaniem dokumentami w modelu outsourcingu znajduje się obecnie w fazie wzrostowej – firmy deklarują, że ich wydatki na ten cel będą rosły w ciągu najbliższych dwóch lat.

ArchiDoc podpisał aneks do umowy z Kancelarią Prezydenta

30 listopada 2006 r. ArchiDoc wraz z firmą Empolis podpisały aneks do umowy dotyczącej przetworzenia na postać elektroniczną dokumentacji archiwalnej Kancelarii Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej.

Prezes zarządu ArchiDoc w Klubie Polskiej Rady Biznesu

Warszawa, 7 listopada 2006 – Piotr Cholewa, prezes zarządu ArchiDoc, największej polskiej firmy świadczącej usługi kompleksowego zarządzania dokumentami, został przyjęty w poczet członków Klubu Polskiej Rady Biznesu (KPRB). Kandydatura Piotra Cholewy została zarekomendowana przez obecnych członków stowarzyszenia i zaakceptowana przez władze Rady i Klubu.

Forum Ekspertów Teleinfo

10 października 2006 r. w Warszawie odbyło się Forum Ekspertów Teleinfo – „Zarządzanie dokumentami i procesami w biznesie – moda czy konieczność”, zorganizowane przez redakcję dwutygodnika Teleinfo.

Akademia Squasha ArchiDoc

W dniach 10-11 października 2006 r. w warszawskim klubie Kahuna odbyła się „Akademia Squasha ArchiDoc” – cykl lekcji squasha dla Klientów firmy, prowadzonych przez Marcina Kozika – wicemistrza Polski w tej grze.

IV Forum Ubezpieczeń

W dniach 26-27 września 2006 r. w Warszawie odbyło się IV Forum Ubezpieczeń– „Strategie ubezpieczycieli i scenariusze rozwoju rynku”

Jesienna kampania reklamowa ArchiDoc

Warszawa, 14 września 2006 – ArchiDoc, rozpoczyna kolejną edycję kampanii reklamowej „Documentny outsourcing”.