ArchiDoc: W 2014 roku rynek outsourcingu zarządzania dokumentami urośnie nawet o 20 proc.

Polski sektor usług z zakresu zarządzania dokumentami i obsługi back-office zwiększa swoją wartość o kilkadziesiąt procent rocznie. Według badań Ipsos z outsourcingu tego obszaru korzysta już 25 proc. firm.

ArchiDoc nagrodzony Kryształem Przetargów Publicznych

ArchiDoc został doceniony za stosowanie najwyższych standardów jakości podczas realizacji projektów dla administracji publicznej. Spółka otrzymała Kryształ Przetargów Publicznych za usługę digitalizacji zbiorów Urzędu Patentowego RP.

Outsourcing back-office atrakcyjnym rozwiązaniem biznesowym

Co czwarte polskie przedsiębiorstwo stosuje outsourcing back-office, wynika z tegorocznego badania przeprowadzonego przez Ipsos na zlecenie Grupy OEX1. Wartość rynku szacowana jest na nieco ponad 0,5 mld zł.

Kancelaria, która da się lubić

Dobrze zorganizowana obsługa korespondencji powinna nie tylko usprawniać obieg firmowych informacji, ale także ułatwiać wykonowanie codziennych obowiązków pracowników. Dziś równie często spotyka się doskonale zarządzane i efektywnie działające jednostki, jak i takie stosujące metody pamiętające schyłek poprzedniej epoki. Na co warto zwrócić uwagę budując nowoczesną kancelarię?

nc+ rozszerza kontrakt z ArchiDoc

ArchiDoc rozpoczął obsługę dokumentacji sprzedażowej klientów platformy nc+, powstałej z połączenia dwóch liderów rynku telewizji cyfrowej – CYFRY+ i platformy n. Właściciel platformy nc+ zdecydował się powierzyć realizację całości obszaru back-office spółce ArchiDoc, która od 2010 roku obsługiwała w tym zakresie CYFRĘ+.

Jak zagwarantować bezpieczeństwo dokumentacji przyszłych emerytów?

Zapowiadana reorganizacja Archiwum Państwowego Dokumentacji Osobowej i Płacowej w Milanówku wcale nie musi oznaczać utrudnień dla przyszłych emerytów w zakresie wyliczania kapitału początkowego.

Neo Investments strategicznym inwestorem Tell S.A.

Zgodnie z podpisaną 25 marca 2013 r. umową przedwstępną należący do spółki Impera Capital pakiet 20,39 proc. akcji notowanej na GPW spółki Tell S.A (dających 32,11% głosów na WZA). przejdzie w ręce funduszu Neo Investments (współudziałowiec OEX).

Outsourcing Experts dynamicznie wchodzi na rynek e-commerce

Outsourcing Experts – holding skupiający spółki oferujące usługi z zakresu business process outsourcing – poszerza strukturę grupy o firmę Divante, dostawcę innowacyjnych rozwiązań dla e-biznesu.

Grupa OEX po raz czwarty zbadała rynek outsourcingu w Polsce

Połowa firm w naszym kraju systematycznie korzysta z usług firm zewnętrznych, a kolejne 7 proc. planuje to zrobić w przyszłości – wynika z tegorocznych badań przeprowadzonych przez Ipsos Loyalty na zlecenie Outsourcing Experts.

ArchiDoc rozszerza kontrakt z PZU

ArchiDoc z Grupy OEX prowadzi kompleksową obsługę kancelaryjną w centrali największego polskiego ubezpieczyciela. To rozszerzenie zakresu trwającej od 2010 roku współpracy obu firm.

Elektroniczny obieg dokumentów usprawni pracę administracji

Wprowadzenie elektronicznego obiegu dokumentów pomoże uprościć procedury w urzędach i tym samym poprawi efektywność ich pracy. Cyfryzacja zwiększy także bezpieczeństwo procesu legislacyjnego.

ArchiDoc po raz kolejny Gazelą Biznesu

ArchiDoc – firma wchodząca w skład Grupy Outsourcing Experts - zdobyła uznanie jury XIII edycji rankingu Gazele Biznesu. Spółka od 2009 r. systematycznie zwiększa przychody.

Podsumowanie 2012 roku w obszarze outsourcingu zarządzania dokumentami i obsługi procesów back-office

Rok 2012 dla branży outsourcingu zarządzania dokumentami i obsługi back-office był kolejnym okresem wzrostu biznesu.

Getin Noble Bank rozszerza kontrakt z ArchiDoc

Getin Noble Bank zwiększył zakres trwającej od 2010 roku współpracy z firmą ArchiDoc – liderem w dziedzinie zarządzania dokumentami i outsourcingu procesów back-office.