Kancelaria, która da się lubić

Dobrze zorganizowana obsługa korespondencji powinna nie tylko usprawniać obieg firmowych informacji, ale także ułatwiać wykonowanie codziennych obowiązków pracowników. Dziś równie często spotyka się doskonale zarządzane i efektywnie działające jednostki, jak i takie stosujące metody pamiętające schyłek poprzedniej epoki. Na co warto zwrócić uwagę budując nowoczesną kancelarię?

nc+ rozszerza kontrakt z ArchiDoc

ArchiDoc rozpoczął obsługę dokumentacji sprzedażowej klientów platformy nc+, powstałej z połączenia dwóch liderów rynku telewizji cyfrowej – CYFRY+ i platformy n. Właściciel platformy nc+ zdecydował się powierzyć realizację całości obszaru back-office spółce ArchiDoc, która od 2010 roku obsługiwała w tym zakresie CYFRĘ+.

Jak zagwarantować bezpieczeństwo dokumentacji przyszłych emerytów?

Zapowiadana reorganizacja Archiwum Państwowego Dokumentacji Osobowej i Płacowej w Milanówku wcale nie musi oznaczać utrudnień dla przyszłych emerytów w zakresie wyliczania kapitału początkowego.

Neo Investments strategicznym inwestorem Tell S.A.

Zgodnie z podpisaną 25 marca 2013 r. umową przedwstępną należący do spółki Impera Capital pakiet 20,39 proc. akcji notowanej na GPW spółki Tell S.A (dających 32,11% głosów na WZA). przejdzie w ręce funduszu Neo Investments (współudziałowiec OEX).

Outsourcing Experts dynamicznie wchodzi na rynek e-commerce

Outsourcing Experts – holding skupiający spółki oferujące usługi z zakresu business process outsourcing – poszerza strukturę grupy o firmę Divante, dostawcę innowacyjnych rozwiązań dla e-biznesu.

Grupa OEX po raz czwarty zbadała rynek outsourcingu w Polsce

Połowa firm w naszym kraju systematycznie korzysta z usług firm zewnętrznych, a kolejne 7 proc. planuje to zrobić w przyszłości – wynika z tegorocznych badań przeprowadzonych przez Ipsos Loyalty na zlecenie Outsourcing Experts.

ArchiDoc rozszerza kontrakt z PZU

ArchiDoc z Grupy OEX prowadzi kompleksową obsługę kancelaryjną w centrali największego polskiego ubezpieczyciela. To rozszerzenie zakresu trwającej od 2010 roku współpracy obu firm.

Elektroniczny obieg dokumentów usprawni pracę administracji

Wprowadzenie elektronicznego obiegu dokumentów pomoże uprościć procedury w urzędach i tym samym poprawi efektywność ich pracy. Cyfryzacja zwiększy także bezpieczeństwo procesu legislacyjnego.

ArchiDoc po raz kolejny Gazelą Biznesu

ArchiDoc – firma wchodząca w skład Grupy Outsourcing Experts - zdobyła uznanie jury XIII edycji rankingu Gazele Biznesu. Spółka od 2009 r. systematycznie zwiększa przychody.

Podsumowanie 2012 roku w obszarze outsourcingu zarządzania dokumentami i obsługi procesów back-office

Rok 2012 dla branży outsourcingu zarządzania dokumentami i obsługi back-office był kolejnym okresem wzrostu biznesu.

Getin Noble Bank rozszerza kontrakt z ArchiDoc

Getin Noble Bank zwiększył zakres trwającej od 2010 roku współpracy z firmą ArchiDoc – liderem w dziedzinie zarządzania dokumentami i outsourcingu procesów back-office.

„Tanie państwo” – outsourcing receptą na kosztowną administrację

„Odchudzenie” administracji publicznej i obniżenie kosztów funkcjonowania urzędów to żelazne punkty w programie każdego polityka. Jednak spełnienie tego postulatu nie jest możliwe bez gruntownej reorganizacji pracy i zakresu odpowiedzialności urzędników.

ArchiDoc przedłuża certyfikat ISO

Już po raz ósmy ArchiDoc otrzymał pozytywną opinię TUV NORD POLSKA w zakresie istniejącego w firmie systemu zarządzania jakością wg norm EN ISO 9001:2008 i EN ISO 14001:2004.

ArchiDoc: jak obniżyć koszty wydawania druków Rp7?

Obliczenie kapitału początkowego to element niezbędny do ustalenie wysokości przyszłej emerytury każdego Polaka.